Presa scrie despre noi

Totul Va Fi Bine, Ionuț!

Povestea sfâşietoare a lui Ionuţ, un baiat de doar 9 ani, care a rămas fără nas şi fără cerul gurii după o internare în spital la un an si 2 luni.

Femei cu inițiativă din Buzău

În fiecare zi a lunii martie , Fundația Comunitară Buzău, a pus reflectorul pe femeile care se implică în societate, fiind un exemplu de spirit civic, de filantropie și de apartenență la comunitate. Ziua de 5 Martie mi-a fost dedicată!

Campania ” Fii Bun de Crăciun 2020″

Peste 230 de copilași cu „piciorușe goal” beneficiari ai Campaniei „Fii Bun De Crăciun 2020” , Asociației Totul Va Fi Bine!

Prima Casă Totul Va Fi Bine!

Va mai amintiți de campania ” Construi ACASĂ, renovând o casă”?! Ei bine…cu ajutorul oamenilor de bine, IPJ Buzău și al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, cărora le mulțumim, în numai 3 zile s-a reușit finalizarea primei căsuțe pentru familia cu 4 copii din Cândești. Multumim Opinia Buzău pentru articol!

Școala on-line, inaccesibilă copiilor săraci

Pandemia de coronavirus, care a dus la pierderea a numeroase locuri de muncă, a redus și mai mult accesul la muncă pentru mulți părinți, iar copii sunt cei mai afectați în această situație…