fbpx

Noutăți​

Campania “Fii Bun De Crăciun 2020”

25 dec.

În data de 12 Noiembrie, OFICIAL am deschis sezonul Campaniilor de iarnă prin proiectul “Fii Bun de Crăciun”.

Pentru mulţi dintre noi este un lucru banal, însă pentru unii copii înseamnă mult. Când prima zăpadă te găsește cu picioarele goale, iar tu ești nevoit să mergi prin zăpadă în teniși, o pereche de şosete groase și o pereche de ghete devine motiv de mare bucurie.

Cum iarna și-a intrat în drepturi, am identificat copii care aveau mare nevoie de ghetuțe călduroase și rezistente la apă și am declarat deschisă lista de înscrieri pentru ca oamenii de bine să-și aleagă “piciorușe goale” pe care să le încalțe, listă care o sa fie o tradiție pentru Asociație în fiecare an în preajma sărbătorilor.

Am început prin a ruga timid, modest, dar având încredere în generozitatea oamenilor. Mare mi-a fost mirarea cand am văzut câti oamenil de bine doresc sa se alăture inițiativei mele. Cererile au depășit lista publicată inițial și astfel a trebuit să suplimenteze numărul copiilor, fapt care m-a bucurat enorm!👼

Cine au fost “picioruțele goale”?!

Copiii drăgălași ai Buzăului, pe care-i vedeți in postările Asociației și nu numai.

Am avut cadouri care au depășit granițele județului și au ajuns la o familie cu 4 copii din Brașov, la o familie cu 3 copii din Fagăraș( unde avem proiectul meu special “Totul Va Fi Bine, Ianis” pe care l-am preluat în săptămâna Internațională a Generozității și pentru care trebuie sa strângem peste 40.000 EUR) dar și la 11 copii eminenți ai unei familii din Tulcea.

Sufletele mai mici sau mai mari din familiile fără posibilități, copiii cărora părinții nu pe pot oferii cadouri de Moș.

Pentru că mi-am dorit să ofer copiilor o experiență unică până acum, pentru ei fiind o obișnuință să poarte haine și încălțări folosite am stabilit ca toate obiectele din cadou să fie noi.🌈

Un semn ca toți copiii au fost cuminți a fost faptul ca am avut numai cadouri consistente, toate pachetele au avut ghetuțe, hainute, accesorii, jucării și bineînțeles dulciuri.

Povestea a avut mare succes și am reușit încălțarea și bucurarea până la Crăciun a peste 230 de copii! Iar pentru ca bucuria să fie completă, ce sărbători sunt acelea fără o masa îmbelșugată?! Familiile au primit și cele necesare mesei din ziua de Crăciun!

Le mulțumesc pe această cale tuturor celor care au ales să se implice personal și sa aleagă un cadou, celor care nu le-a permis timpul și au donat in contul Asociației, celor care au raspandit vestea prietenilor și cunoscuților( am primit astfel cadouri din Timișoara, București și Covasna) celor care mi-au sărit in ajutor și au distribuit parte din cadouri…. va mulțumesc fiecăruia în parte și vă garantez că gesturile vostre au adus o MARE BUCURIE in multe suflete și case!

Asociația Totul Va Fi Bine este deschisă oricărei propuneri de parteneriat, colaborare sau iniţiativă care vine din partea persoanelor fizice și a companiilor interesate de implicarea în proiecte privind responsabilitatea socială dedicate copiilor.

Anca Șilcă

Președinte

0727.577.771

asociatiatotulvafibine@gmail.com

a31cd7f4 69b7 4894 8b97 48dd24a47741
img 1837
img 1903 1

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DONEAZĂ ȘI TU

Derularea proiectelor, dezvoltarea activității depinde în foarte mare măsură de situația financiară a asociației.