fbpx

Campanii

Un Altfel de Crăciun pentru 250 de micuți din județul Buzău, Vineri 16 Decembrie
Uniți prin Sport, este un proiect unic în țară, dedicat incluziunii sociale. Proiectul vine în sprijinul persoanelor cu deficiențe de vedere, oferindu-le șansa de a participa la activități sportive adaptate nevoilor pe care aceștia le au. Noi, Asociația Caritabilă Totul Va Fi Bine , am reușit să aducem la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, Joi, 2 iunie 2022, echipamente necesare speciale: 2 mese, seturi de mingi, bat-uri( (palete) , mănuși, ochelari de protecție iar cei 20 de copii din grupul țintă au primit echipamente sportive personalizate compuse din: șapcă, tricou, șorț. pentru practicarea sportului numit #Showdown ( tenis de masă pentru nevăzători)!
OFICIAL am deschis sezonul Campaniilor de iarnă prin proiectul “Fii Bun de Crăciun” și am declarat deschisă lista de înscrieri pentru ca oamenii de bine să-și aleagă “piciorușe goale” pe care să le încalțe.
În afară de alimente, asistența acordată include îmbrăcăminte și alte articole esențiale pentru uz personal, de exemplu, încălțăminte, produse de igienă(săpunuri lichide sau solide…
Din dorința de a susține educația copiilor proveniți din familii cu situații precare ,cu potențial și rezultate școlare deosebite am lansat Campania ‘SFERTUL DE LECTURA‘.