Totul Va Fi Bine, Andrei!

😔 Andrei s-a nascut la termen la maternitatea din Buzău. La doar 6 ore a făcut o criza convulsiva. La 3 săptămâni a fost diagnosticat cu microcefalia și retard psihomotor.
🙏🏻 De la 3 luni a început recuperarea( la centrul Nicolae Robanescu, Bușteni, Gura Ocnitei, Alba Iulia). Face intensiv terapii, medicii la început nu i-au dat nici o șansă de recuperare. Primul RMN l-a făcut la 8 luni și are leziuni multichistice. Acum are 4 ani și 8 luni dar face lucruri ca un copil de 3 luni.

IMG 0302 1

🥺 În februarie i s-a descoperit luxatia de sold bilaterala medici au spus ca este foarte bine dacă se intervine chirurgical la Chișinău și dacă poarta orteza swash pt posturare. În data de 14 mai 2022 era programat pentru interventie, care a fost amânată, din cauza războiului…

🎁 Modalități prin care puteți dona pentru Andrei:
Facebook: https://www.facebook.com/donate/697468018090937/?fundraiser_source=external_url

💵 Direct pe site, prin card, atât în lei ( min 10 lei) cât și în euro( min 10 euro) fără comisioane: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/

💵 În cont BCR( min 5 lei), Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE, CIF: 42758877
🪙 RO27RNCB0096167685400001 (LEI)
💶 RO75RNCB0490167685400001 (EUR)
💳 COD SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX

💰 Cont PayPal: paypal.me/totulvafibine

Cu mențiunea : Andrei

👍 Puteți opta pentru un abonament de bine lunar in valoare de 10,30,50, 100 sau 200 de lei ( pașii ii regăsiți la finele postării) pe care îl puteți anula oricând doriți fără alte taxe!

⚠️ Iată pașii pentru abonamentele lunare de bine:
🌈 Accesați linkul: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/
🌈 Selectați opțiunea: DONEAZĂ LUNAR
🌈 Alegeți SUMA pe care doriti sa o donati lunar (vi se va retrage de pe card automat,lunar suma aleasă)
🌈 Introduceți datele dumneavoastră, datele cardului și abonamentul este gata!

Pentru firme puteți ajuta redirecționând 20% din impozitul pe profit datorat statului.
Suma se scade din impozitul pe profit datorat la stat, fără a avea vreo cheltuială suplimentară.

La fel și microintreprinderile pot fi alături de Ionut: Legea 30/2019 ( pct.5 ) permite microintreprinderilor să deducă sponsorizările făcute, în limita a 20% din impozitul pe venit din trimestru.

Totul este foarte simplu și se rezumă la încheierea unui contract de sponsorizare între firma dvs și ASOCIAȚIA Totul Va Fi Bine ( suntem înscrisi în Registrul Entităților de Cult la ANAF ), în baza căruia banii pot fi deduși din impozitul pe profit/venit.

Contractul de sponsorizare îl puteți solicita la adresa de mail contact@asociatiatotulvafibine.ro sau îl puteți descarca de aici: https://asociatiatotulvafibine.ro/implica-compania/

IMG 0303 1

#share #totulvafibine #sansalaoviatanormala #asociatiecaritabilabuzau #doneaza #doneazapesite #doneazaincont #doneazaprincard