fbpx

Donăm alimente, oferim bucurii!

În timp ce un român aruncă în medie 129 de kg de mâncare pe an, există alte zeci de mii de oameni care suferă de foame.Pentru că ne stă în fire să contribuim la bunăstarea comunităților din care facem parte, am lansat  o campanie de strângere și  distribuire a alimentelor de bază (sub formă de pachete alimentare și mâncare preparată) pentru ajutorarea celor 20 de familii( în momentul de față) din evidențele noastre, din Municipiul Buzău, cu peste 70 de copii.

Cum să ajut?!

Dacă doriți alinarea suferinței persoanelor vulnerabile puteți face donații în bani pentru a le asigura mâncare preparată, respectiv mese calde sau puteți dona pachete cu alimente neperisabile (făină, mălai, zahăr, ulei, orez, conserve, paste făinoase, conserve de legume și pate , supe instant, fulgi de fasole, fulgi de cartofi, dulceață, compoturi, dulciuri ambalate). 

În continuare vom identifica alte persoane sau familii aflate în dificultate, urmând să le fie distribuite periodic pachete cu alimente.

Suntem de părere că este esențial ca ajutorul să vină atunci când este cea mai mare nevoie de el și, pentru că perioada pe care o traversăm este una dificilă, am decis să ne implicăm.

Fară ajutor, familii întregi nu pot avea necesarul de alimente zilnice.

Te simți minunat când ești generos! Împreună putem hrăni un vis, o lume fără foame!

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email