fbpx

Fii Bun De Crăciun

A venit frigul, iar 125 de copii din județul Buzău, au mare nevoie de ghetuțe călduroase și rezistente la apă. Așa că în data de 12 Noiembrie,  OFICIAL am deschis sezonul Campaniilor de iarnă prin proiectul “Fii Bun de Crăciun” și am declarat deschisă lista de înscrieri pentru ca oamenii de bine să-și aleagă “piciorușe goale” pe care să le încalțe. 

Mare ne-a fost mirarea ca dorința oamenilor de bine de a le alătura inițiativei noastre umanitare, a depășit lista inițială, trebuind să suplimentăm numărul copiilor, fapt care ne-a bucurat enorm.

De aceea le mulțumim acestor oameni care au ales sa se implice și să fie Moș Crăciun pentru o zi, bucurând aceste 125 de suflete. 

👼Cine sunt “picioruțele goale”?!

Copiii drăgălași ai Buzăului, pe care-i vedeți in postările noastre. Copiii din familiile fără posibilități, copiii cărora părinții nu pe pot oferii  cadouri de Moș, familii din Căpățânești, Cândești, Izvoru, Bentu, Pogoanele, Măgura, Chiojdu, Nehoiu, Viperești, Pănătău, Dealul Viei, Siriu și Râmnicu-Sărat.

❗️FOARTE IMPORTANT :TOATE OBIECTELE DIN CADOU TREBUIE SA FIE NOI❗️

😍 Ne dorim să oferim copiilor o experiență unică până acum, pentru ei fiind o obișnuință să poarte haine și încălțări folosite.

🌈 Fiecare pachet sa conțină și dulciuri!

🙏 Daca doriti și aveți posibilitate puteți pune jucării specifice vârstei, hăinuțe, rechizite, produse de igiena sau orice altceva considerați ca le este util și i ar face fericiti!

🎄🎁👼Cum ambalam cadourile⁉️

Exact ca un cadou de Craciun.( dacă nu, ne ocupam noi). Nu uitati sa scrieti pe o eticheta VIZIBILA: numele copilului ales și vârsta!

📍Predarea pachetelor ❗️

🤗 De Luni pana Vineri între orele 10-16,  în incinta Magazinului Prăvălia Cu Delicatese din Centru , in parcarea din spatele fostului magazin Lumea Copiilor( intrarea se face fie pe lângă agenția de pariuri fie pe lângă banca Libra Bank. ( B-dul Nicolae Balcescu, Bloc 2 Pttr, Parter) 🤗

❗️Dacă LE TRIMITEȚI PRIN CURIER: 

-pe numele asociației la adresa sediului social: str Zefirului nr 51, Buzau, tel (0727) 577 771

Folositi tag #fiibundecraciun 

Răspundem cu drag tuturor întrebărilor voastre și vă mulțumim pentru că vă implicați în campaniile noastre. 

Pentru echipă începe un sezon greu, cu multă muncă și multe miracole.

____

PENTRU DONAȚII ÎN BANI

Pe site-ul nostru : www.asociatiatotulvafibine.ro/#doneaza

 prin transfer în conturile noastre 

🌈Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE 

✅ Cont BCR: RO27RNCB0096167685400001

✅ CIF: 42758877

✅ COD SWIFT/ BIC  : RNCBROBUXXX

sau prin PayPal http://paypal.me/totulvafibine

Estimam undeva la 200 lei costul unui cadou complet.

❗️Care este data limita⁉️

Ideal ar fi 15 Decembrie ( ca să le putem livra cu sania Moșului în preajma Crăciunului ).🤶🏻

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email