Totul Va Fi Bine, Alexandra!

🆘 Alexandra o buzoiancă de-a noastră la 𝟏2 𝐚𝐧𝐢 are Diagnosticul: Recidiva Tumorala Ovar Restant si Diseminari Secundare Peritoneale( 𝐂𝐚𝐧𝐜𝐞𝐫 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐬𝐭𝐚𝐳𝐞)❗️Operații și multă suferință pentru Păpușica noastră care 𝐭𝐫ă𝐢𝐞ș𝐭𝐞 î𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭 𝐟ă𝐫ă 𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞 ș𝐢 𝐮𝐭𝐞𝐫..
🥺 Pe 8 iulie parintii au mai avut o cumpăna, operatia băiețelului de Miofibrotomie, cu tetrapareza spastică , la Chișinău( costul a fost de 1900 euro), urmează să mai sufere o intervenție, plus kineto și terapie Ocupațională

❗️COSTURILE pentru Alexandra se ridică la 70.000 euro pentru alte intervenții, tratament, chimioterapie, spitalizare, drumuri, de multe ori șcazare la hotel și sunt mult peste veniturile părinților!
🛑 In Aprilie operația, investigatiile și alte costuri au fost 46.000 eur.

❗️Astăzi Alexandra a ajuns in Turcia pentru cura 5 de chimioterapie! Să ne îndreptam toate gândurile noastre bune către ea❗️ Dragilor avem nevoie de câte 7️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ EURO la fiecare 3 săptămâni!🆘

🆘 Tu ce ai face dacă copilul tău pana acum 2 ani arăta ca in videoclip iar acum îl auzi, zile la rând, aproape 2 ani, văitandu-se, plângând și spunând: “EU NU MAI VREAU SĂ TRĂIESC! VREAU SĂ MOR”⁉️

🆘 Mai avem nevoie de 7️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ EURO pentru finalizarea tratamentului in Turcia!

🥺In aceasta perioada Alexandra este foarte slăbită, imunitatea scăzută, îi sângerează gingiile, i se descuamează, scuipă sânge❗️

💔 Indiferent de cuvintele pe care le scriu, acestea nu vor explica suficient de bine ce am simțit când am întâlnit-o pe Alexandra, starea ei sau starea părinților, văzându-și copilul suferind!

🆘 Alexandra, o păpușă de fată care a împlinit 12ani, trece prin momente cumplite din cauza nemilosului diagnostic: CANCER cu METASTAZE, operații și multă suferință pentru Gabriela, care traieste in prezent fara ovare și uter. 🆘

🥺 De aproape 2 ani, acest copil se află mai mult prin spitale decât acasă, împreună cu familia. Nu s-a mai putut face nimic pentru fetiță în România așadar a fost transferată în străinătate unde a fost operată, trăiește fără ovare și fără uter, in prezent are METASTAZE, dar chiar și așa i s-a oferit o speranță la viață.

🆘 Declarația mamei Alexandrei: “Medicul oncolog m-a chemat în cabinet să îmi explice situația. Mi-au spus clar că așa ceva nu au mai văzut. Au dat din umeri. Nu se știe cât va trăi fata….3-5 luni. Nu se știe dacă chimioterapia o va ajuta. 🥺
Când am auzit asta, am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare, eram într-o altă lume, nu mă puteam opri din tremurat….Refuzam să accept acest coșmar.
„Nu, nu, nu se poate termina totul așa. Trebuie să mă bucur de copilașul meu , mulți ani de-acum încolo. Fetița mea gingașă….lumea mea.”

❗️Totul a început în decembrie 2020, atunci când Alexandra- Gabriela se simțea foarte rău și avea menstruație o lună întreagă.
Pe 4 ianuarie 2021, au ajuns la București, unde s-a depistat o tumoare mare pe ovarul drept. Respectiv pe 7 ianuarie a fost operată, tumoarea fiind eliminată cu tot cu ovar. Deci, pe lângă faptul că fertilitatea ei a avut de suferit, nici vindecată nu s-a trezit după operație.

🆘 Deși doctorii au asigurat-o pe Daniela că fiica ei va fi bine, tumoarea fiind eliminată și că aceasta nu s-a răspândit, în anul 2022 (după tratamente, chimioterapie) a fost depistat un chist de 3 cm pe ovarul stâng. Doctorul a spus că acest chist se va elimina la următoarea menstruație.
🆘 Doua săptămâni mai târziu, Alexandra-Gabriela ajunge la control, la spitalul Parhon, unde s-a aflat că acel chist a crescut enorm.

Au plecat la spitalul Marie Curie, unde medicul le-a recomandat o interventie chirurgicala si le-a explicat că nu știe sigur dacă v-a supraviețui. Alexandra avea METASTAZE – un proces prin care celulele canceroase invadează și alte țesuturi din corp. Adică, cancerul acaparează întregul organism.

🆘 Vestile tragice nu se opresc aici.
Parintii iau legătura cu doctorii din Turcia, în speranța că acolo vor găsi salvarea. Ajunse acolo, li se confirmă prezența acestor metastaze în mai multe locuri: ficat, colon, diafragma, pancreas, splina. 🆘

După investigații amănunțite, fetița a intrat în sala de operații, unde doctorii au eliminat toate celulele canceroase vizibile inclusiv ovarul si uterul.
Provocări nespecifice unei copilării normale.

❗️Deja de aproape doi ani, acest copil se află mai mult prin spitale decât acasă, împreună cu toată familia.
Familie care suferă, plânge. În total cinci persoane, parintii si cei trei copilasi. Tatăl în pragul depresiei, fratele mai mic cu tetrapareză spastică, Alexandra cea care luptă pentru viață și mama, care nu știe ce ar trebui să facă ca să își vadă copiii sănătoși.
🥺 Liniștea pare a fi un vis prea frumos și rămas în trecut, căci cancerul nemilos îi „surprinde” oricând, deci controalele frecvente sunt importante, ca să nu mai vorbim despre procesul de chimioterapie, post operație.

Indiferent de cuvintele pe care le vom scrie, acestea nu vor explica suficient de bine starea acestor părinți, văzându-și copiii suferind.

💰 Donează și tu pentru Alexandra:
Facebook: https://www.facebook.com/donate/1100067987306075/?fundraiser_source=external_url

💵 Direct pe site, prin card, atât în lei ( min 10 lei) cât și în euro( min 10 euro) fără comisioane: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/

💵 În cont BCR( min 5 lei), Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE, CIF: 42758877
🪙 RO27RNCB0096167685400001 (LEI)
💶 RO75RNCB0490167685400001 (EUR)
💳 COD SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX

🛑 Donează rapid prin BT Pay: 0727577771

🛑 Donează rapid prin Revolut: 0727577771 sau @totulvafibine

🛑 Donează prin PayPal: paypal.me/totulvafibine

Cu mențiunea : Alexandra

❤️ Donează Aici: https://campanii.asociatiatotulvafibine.ro/campanie/totul-va-fi-bine-alexandra/

👍 Puteți opta pentru un abonament de bine lunar in valoare de 10,30,50, 100 sau 200 de lei ( pașii ii regăsiți la finele postării) pe care îl puteți anula oricând doriți fără alte taxe!

⚠️ Iată pașii pentru abonamentele lunare de bine:
🌈 Accesați linkul: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/
🌈 Selectați opțiunea: DONEAZĂ LUNAR
🌈 Alegeți SUMA pe care doriti sa o donati lunar (vi se va retrage de pe card automat,lunar suma aleasă)
🌈 Introduceți datele dumneavoastră, datele cardului și abonamentul este gata!

🙏 Avem nevoie de susținerea si credinta fata de Alexandra!
🫶 Va rog din suflet sa fiți alături de noi cu o distribuire ,daca nu puteti cu o donatie, un gând bun….🎈
MULTUMIRI ANTICIPATE tuturor celor ce cred în sansa Alexandrei de vindecare❗️
❤️ Împreună scriem cele mai frumoase povesti! Împreună facem BINE! Binele ne face BINE❗️