Totul Va Fi Bine, Ionuț!

Dragi oameni de bine,

Ionuț sau „băiatul fără năsuc”, are 9 ani și locuiește împreună cu părinții și cei 3 frați într-o camera din casă bunicilor parteni în Comuna Vernești, Buzău.

Până la 1 an și 2 luni a fost considerat un băiețel normal, atunci în urmă unei internări în spitalul județean Buzău, fără mama că și însoțitor pentru diagnosticul de otita și sinuzita, în doar 4 zile pe baza unei imunități scăzute și acutizarii stării generele de sănătate, a contactat un microb care l-a desfigurat fizic( nasul și cerul gurii au necrozat). În cele 4 zile tatăl vedea cum chipul i se transformă până când a ajuns să nu îl mai recunoască, spunând acasă: Acela nu este copilul nostru!🥺

Pe 8 martie, mama lui Ionuț a primit cea mai cruntă veste și anume că Ionuț a fost trimis în comă la București. Părințîi au ajuns la Grigore Alexandrescu în aceeași zi , acolo au avut un alt șoc când nu puteau află informații despre starea copilului lor, pe motiv că de la Buzău a fost trimis că și copil orfan
☹️ După o luna în care a fost în comă, doctorii convinși că nu mai are șanse de supraviețuite au hotă̆rât să mă îl deconecteze de la aparate, la 6 dimineață părințîi au fost anunțați că o să amâne procedura până la orele 22.00. Timp în care compania unde lucra tatăl au trimis la București, cele necesare pentru înmormântare( sicriu și hăinuțe). Pă̆rinții și-au dat acordul pentru prelevarea de organe gândindu-se la binele altor copii!

🌈 Atunci s-a produs primul miracol pentru că Ionuț a ieșit din comă. Părințîi au donat sicriul unui tătic care își plângea fetiță decedată după ce a fost opărită și care nu avea posibilitate să cumpere unul. Primele 6 luni a fost internat singur, nopți întregi părinții au dormit în Gara de Nord, apoi 2 ani internat cu mămică. Într-un an de Paște au fost lăsăți acasă timp de o luna și apoi altă internare pentru afecțiuni pulmonare. Când Ionuț a venit definitiv acasă avea aproape 5 ani.

🙏 Are nevoie de voi că să poată avea o copilărie normală, să nu mai fie marginalizat.
Indemnizație de handicap nu a mai avut din 2017, singurul venit fiind salariul tatălui, care abia le ajunge să trăiasca de pe o zi pe altă. În Joia Mare, am primit răspuns că dosarul ne-a fost aprobat și încadrarea în handicap grav cu asistent personal pentru 24 de luni.

🌈 Urmează să o ia de la capăt, cu investigații medicale, controale, tratamente, minim 3 operațîi În Turcia pentru reconstruirea boltei palatine și reconstruirea nasului( costurile se ridică la 30.000 de euro – și includ transport și cazare pentru minim 10 zile după fiecare intervenție).

Apoi intervenții la nivelul danturii pentru că Ionuț nu are decât câțiva dințișori și masele răspândite prin ce i-a mai rămas din cerul gurii, operație de alungire a piciorului stâng cu 2 cm pentru că am aflat că are această problema la vizită medicală de la chirurg ortoped pediatru la întocmirea dosarului pentru întocmirea dosarului de handicap.

Tot atunci am aflat că are scolioză și că trebuie să poarte ghetuțe speciale( pentru această intervenție și pentru dantură nu avem costurile, avem doar dosarul depus pentru ghetuțe)

63fbf824 891a 4490 8db7 9523f13a98ec

🆘 Modalități prin care puteți dona:

💵 Pe site, atât în lei cât și în euro, fără comisioane: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/
💵 În cont BCR, Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE, CIF: 42758877
🪙 RO27RNCB0096167685400001 (LEI)
💶 RO75RNCB0490167685400001 (EUR)
💳 COD SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX
💰 Cont PayPal: paypal.me/totulvafibine

📌 Mai sunt câteva zile( 25 Mai) în care puteți direcționa cei până la 3,5% din impozitul vostru datorat statului pentru anul trecut.
👉 Fie că sunteți salariat, pensionar puteți să alegeți să nu dați statului acești bani și să-i îndreptați spre o cauză în care credeți. Acum luptam pentru Ionut!
🌱 Doar împreună îl putem face bine❗️

📌 Aici poți completa direct online formularul 230: https://formular230.ro/asociatia-totul-va-fi-bine

🪄 Este foarte simplu se completează cu datele personale și se semnează on-line!

📍După completare așteptam formularele voastre scanate, fie pe adresa de mail asociatiatotulvafibine@gmail.com fie îl puteți încarca aici: https://asociatiatotulvafibine.ro/informatii-formularul-230-si-declaratia-unica/

‼️ Fiecare formular este important pentru IONUT⏱

🌷 Vă mulțumim! ⚘

❗️ Vă rog să distribuiți în număr cât mai mare❗️Dacă strângem aproximativ 13.000 euro poate face prima operație, de refacere a cerului gurii❗️
🌈 https://asociatiatotulvafibine.ro/totul-va-fi-bine-ionuț/ ❤️
🙏🏻 Orice sumă oricât de mică pentru noi contează și ne va ajută în acest lung demers 🙏🏻
🙏🏻 Orice share/ distribuire ajută! 🙏🏻
Va mulțumesc anticipat pentru orice gest faceți pentru Ionuț!

Diagnostice:

• Necroză extinsă masiv facial cu palatoschizis secundar ( Nu are nas, nu are cerul gurii) + are doar o parte din Dinți și masele- poziționare necorespunzătoare! NU POATE MÂNCA DECÂT ANUMITE ALIMENTE, resturi de mâncare i se duc prin gaura din cerul gurii spre nas, nu poate respira, nu aude bine, are mereu infecție la urechiușe
    🆘 Granulomatoza wegener
    🆘 Membru inferior stâng cu 2 cm mai scurt( are nevoie de intervenție chirurgicală pentru alungire, de ghete ortopedice și înălțător plantar)
    🆘 Hipotrofie picior stâng
    🆘 Scolioza secundara
    🆘 Retard mental ușor
    🆘 Dislalie ( nu poate pronunța și articula corect cuvintele)

Imaginile au fost publicate cu acordul părinților întrucât pot avea un puternic impact emoțional❗️
Dacă aveți informații despre clinici, medici etc și ne puteți îndruma, așteptăm mesajele vostre 💌

share #distribuiți #distribuitiingrupuri #sharemasiv #ajută #impreunaaducemzambete #asociatiacaritabilatotulvafibine #buzău #totulvafibineionut

673271e7 3185 4c9b 9411 2783c8d1ef8f