Totul Va Fi Bine, Mario!

🆘 Nașterea lui Mario, le-a produs părinților o mare bucurie! Însă fericirea nu a ținut mult! La 48 de ore de viața au apărut primele manifestari de boala iar la 6 luni debuteau si crizele de epilepsie. Acum Mario este 6 ani și multe diagnostice: Hemiplegie Alternanta confirmată generic, Microcefalie, Tulburările extrapiramidale și de motricitate( hemipareze alternante), Epilepsie cu crize focale motorii).

😔 Ce înseamnă asta?!

Înseamnă că Mario nu se poate bucură de toate activitățile pe care le fac copiii de vârstă lui, mai exact Mario nu poate sta în șezut, nu poate merge, nu poate manca decât pasat, nu vorbește… Este considerat un copil special , iar părinții de asemenea, părinți de copil special.
🆘 Din cauza problemelor mari de sanatate, are mare nevoie de un scaun de poziționare pentru a-i ușura activitățile de zi cu zi( măcar atunci când nu face crize și zace în pat) și pentru ca părinții sa nu-l mai țină mereu in brațe!

2557dbdd 17dd 48c5 b635 595a9bdb9bc8

MESAJUL MAMEI LUI MARIO :

” Mulțumim din suflet  și mulțumim tuturor  e greu dar și frumos în același timp să fi mama  pentru prima oară e cea mai mare bucurie dar pentru mine a fost cel mai greu .E greu până te obișnuiești cu acest rol de mama specială ,cu toate că este  copil special pentru noi că și părinți,pentru mine că mama  e totul lumina ochilor noștri!”

😳 Părinții sunt oameni simpli care lucrează pe salarii minime și care nu își pot permite acest scăunel, al cărui cost se ridica la 7000 lei. In acest sens am organizat o strângere de fonduri pe Facebook, care din păcate merge tare greu și nu am reușit sa strângem decât 2000 de lei: https://www.facebook.com/donate/2868771740103746/?fundraiser_source=external_url

🥳 Alte modalități prin care puteți dona pentru a-i face un cadou de Iepuras:

💐 Direct pe site, atât în lei cât și în euro, fără comisioane: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/

💐 În cont BCR
Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE, CIF: 42758877
💐 RO27RNCB0096167685400001 (LEI)
RO75RNCB0490167685400001 (EUR)
💐 COD SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX

💐 Cont PayPal: paypal.me/totulvafibine

💐 BT PAY: 0727 577 771

💐 R: Revolut (0727) 577 771
Conturi Revolut
RO31BREL0005504871630100 (LEI)
LT93 3250 0284 3867 3056 (EUR)
LT933250028438673056 (USD)
Bic REVOLT21
26815249 (GBP)
Cod Bic 04-00-75

5a137d62 5c04 4d40 a3d4 403da0234a61

⭕️ Deținem toate actele necesare, spitalizari, tratamente ce ii sunt administrate (tratamente de ameliorare, nu exista tratament pentru vindecare si nici o operație salvatoare).😔

⭕️ Orice distribuire, orice share, pe profilul personal, distriburi în grupuri, la story( aici puteți atașa chiar și strângere de fonduri)… Orice gest din partea dumneavoastră oricât de mic… pe noi ne ajută enorm!

Va mulțumim anticipat oameni de bine pentru orice ajutor!