Colectăm și reciclăm capace pentru Ionuț

05 iul.

🌈 Vacanța, vacanța… însă va propun ceva! Ce-ati zice dacă pentru a-l ajuta pe Ionut, băiețelul nostru al carui nasuc a fost “mâncat” de un microb, am strânge CAPACE DE PLASTIC⁉️ Donațiile stau pe loc de ceva timp, din păcate și trebuie sa acționăm❗️👍

🌈 Ce vom face?! Vom colecta capace de plastic de tip HDPE, pe care voluntarii de la Capace cu suflet le vor da la reciclat iar in contul lui Ionut vor mai intra ceva bănuți!

img 8601

🤗 Multumesc comunității Capace cu suflet ca au dat curs rugăminților noastre( de fapt rugamintilor Alinei Hulduban)!

❗️Produsele de la care puteti pastra capacele sunt: detergent de rufe lichid, balsam de rufe / par, sampon, gel de dus, crema, spray ( de camera / deodorant), sosuri (maioneza, mustar, ketchup), peturi, cutii de lapte / suc, efectiv de la tot ce are capac de plastic mai dur si care sa aibe mentionat pe interior cele doua semne pe care le-am atasat in ultima poza! Doar capace CURATE va rog, pentru ca după cum știți nu exista o echipa in spate, sunt doar eu și nu vreau sa le ingreunam munca colegilor care au avut aceasta minunata idee❗️

img 8728

❗️Capacele de la ulei si otet, Capacele de la sticlele de tarie, NU SUNT BUNE, este alt tip de plastic❗️

fe012b97 ced3 4305 8069 83699d34271b

🌈 Le veți colecta in sticle sau bidoane de plastic, cutii de carton, ca in imagini și apoi stabilim unde le veți preda!

⁉️ Dacă vă întrebați se intampla cu capacele in final?! Tipul de plastic din care sunt facute capacele colectate de noi poate fi reciclat de mai multe ori pastrandu-si buna parte din caracteristicile initiale.
❗️ Utilizarea lui dupa reciclare sunt foarte variate, de la obiecte de uz casnic (vase, cosuri gunoi, umerase, etc) la cobstructii, agricultura, mobilier de exterior, tevi, etc.

💜 O seară frumoasă tuturor și hai să reciclă caritabil #oamenidebine
„Gunoiul unei persoane poate fi comoara alteia”!

Cine mi se alătură⁉️

capacecusuflet #oamenidebine #reciclam #campaniedereciclare #voluntariat #asociatiatotulvafibine #totulvafibineionut