Construim ACASA renovand o casa pe Sprijina.ro

27 nov.

🆕 De astăzi avem primul proiect și pe platforma sprijina.ro , sub denumirea “ Construim ACASĂ…renovând o casă”.
Este vorba despre o cazul unei familii cu 4 copii, din Cândești, care locuiește într-o casă din pământ, pe jumătate dărâmată, cu tavanul lăsat.

Stefanut, fiul cel mare, din cauza unor tratamente medicale administrate eronat și-a pierdut auzul, fiind nevoit sa poarte aparate auditive. Daria, mezina familiei are 6 ani, este o frumusețe de fetița și luată in evidentele medicale cu diagnosticul de convulsii cronice-(epilepsie nedefinitivat încă).

👨‍👧‍👦 Tatăl, stâlpul familiei, lucra pe salariul minim pe economie, însă la începutul stării de urgentă și-a pierdut slujba, iar in prezent lucrează in construcții pe șantiere in București și ajunge acasă la 2 săptămâni.

❗️Facem cunoscut acest caz în speranța că printre Dvs există persoane care doresc să ne dea o mână de ajutor la împlinirea acestui vis măreț 💫

Alege și tu să faci o faptă bună înainte de Sărbători, ajutând aceasta familie cu 4 copii sa ducă un trai decent! 🙏🏻
🎅🏼 Și la Ei trebuie sa vina Moșul! 🎅🏼

Sprijina.ro este o platformă online care se concentrează pe descoperirea, promovarea, solutionarea și facilitarea comunicării între persoanele implicate la nivelul comunității.

Sprijina.ro incurajează strangerea de fonduri pentru a putea investi în diferitele categorii existente pe platformă.

#HaiPeSprijina