fbpx

Povestea #TotulVaFiBine

Voluntarii sunt plătiți în șapte cifre... Zâmbete

Gayla LeMaire

În urma acțiunilor pe cont propriu de voluntariat, a experienței de aproximativ 2 ani ca și Vicepreședinte într-un alt ONG și a dorinței de a face BINE în mod constant, la jumătatea anului 2020 am înființat Organizația Non-Profit „Asociația Totul Va Fi Bine”. 

În pofida faptului că pentru toți a fost un an dominat de incertitudine, o perioadă în care era nevoie de ajutor mai mult ca oricând, am găsit puterea necesară de a scrie primele rânduri de bine.  

Povestea  „TOTUL VA FI BINE”  a luat naștere atunci când ne-am dat seama că numărul micuților ce nu se pot bucura de copilăria lor este prea mare pentru vremurile în care trăim, iar dorința noastră de a-i ajuta să trăiască fără lipsuri esențiale a reprezentat sedimentul necesar înființării asociației.

asociatia totul va fi bine anca silca
Anca Elena Slisca

Deși la început de drum , un ONG cu resurse financiare limitate, fără un sediu, fără un spațiu unde să ne putem desfășura activitatea, cu finanțare proprie de cele mai multe ori și donații din partea oamenilor de bine am reușit să avem câteva campanii notabile. Avem planuri mari pentru următoarea perioada datorită rezultatelor încurajatoare și feedback-ului pozitiv primit atât pentru mine ca și fondator “Totul Va Fi Bine” , cât și ca om și mă bucur enorm că am reușit să atrag persoane care își doresc să își dedice parte din timpul lor acțiunilor de voluntariat în cadrul asociației.

Proiectele și campaniile desfașurate sunt menite să aduca o schimbare în mentalitatea și percepția celor din jur iar MISIUNEA noastră este să oferim celor din jur ajutorul de care au nevoie, să atragem și să organizăm oameni care la rândul lor pot contribui mai departe în diverse proiecte și bineînțeles să devenim o organizație sustenabilă cu rezultate pe termen lung și numeroase schimbări pozitive în rândul comunității.  Împreună vom aduce zâmbete pe chipurile acestor micuți proveniți din medii defavorizate! Contribuie și tu la fericirea și dezvoltarea acestor persoane!

Indiferent de mijloacele prin care sunteți dispuși să întindeți o mână acestor micuți, ajutorul vostru va fi bine primit și extrem de prețuit. Ajutarea copiilor defavorizați este o muncă plină de satisfacții, care pe vă va aduce multe avantaje atât pe termen scurt cât și pe termen lung. Printre avantajele de a ajuta copiii defavorizați se numără faptul de a fi înconjurat de un sentiment puternic de împlinire personală, de a contribui la societate și la comunitatea globală, de a deveni mai împlinit personal, de a-ți deschide calea către dezvoltarea personală, de a oferi altora șansa unei vieți mai bune și de a face o diferență în viața copiilor într-un mod semnificativ. Înscrierea la un proiect de voluntariat organizat vă va oferi șansa de a vă implica în ceva ce doriți să faceți și vă interesează. Cel mai important, vă va permite să faceți o diferență.

Una dintre campaniile Asociația totul va fi bine se numește chiar așa „Fii voluntar„, și ne propunem să atragem cât mai mulți doritori care vor să se implice în viața acestor micuți și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

Un gest MIC poate însemna mult pentru o persoană aflată în dificultate!

Sponsori și parteneri