Povestea #TotulVaFiBine

"Lucrurile mari se fac printr-o serie de lucruri mici adunate"

- Vincent Van Gogh

Povestea #TotulVaFiBine a luat naștere la jumătatea anului 2020, în urma acțiunilor pe cont propriu de voluntariat și a experienței de aproximativ 2 ani ca și Vicepreședinte într-o altă Organizație Non-Profit . Asociația Caritabilă „TOTUL VA FI BINE”, proiectul meu de suflet, este un ONG care activează în scopuri caritabile, educaționale și culturale. În pofida faptului că pentru toți a fost un an dominat de incertitudine, o perioadă în care era nevoie de ajutor mai mult că oricând, am găsit puterea necesară de a scrie primele rânduri în Povestea ” TOTUL VA FI BINE”!

Scopul ONG-ului  se înrădăcinează într-o relație dificilă cu cel de sprijinire  a unor familii cu nivel educațional și material precar, fără motivația și mijloacele de sprijin în educația școlară a copiilor lor. Astfel, prin activitatea asociației urmărim să contribuim la integrarea în comunitate a unor grupuri sociale care se confruntă cu diverse probleme, ca de exemplu

Contribuie și tu la fericirea și dezvoltarea acestor persoane! Un gest MIC poate însemna mult pentru o persoană aflată în dificultate!

Sponsori și parteneri