Povestea #totulvafibine

"Lucrurile mari se fac printr-o serie de lucruri mici adunate"

- Vincent van Gogh

În urma acțiunilor pe cont propriu de voluntariat și a experienței de aproximativ 2 ani ca și Vicepreședinte într-un alt ONG, la jumătatea anului 2020 am înființat Organizatia Non-Profit „Asociația Totul Va Fi Bine”, ONG ce activează in scopuri caritabile, educaționale și culturale. În pofida faptului că pentru toți a fost un an dominat de incertitudine, o perioadă în care era nevoie de ajutor mai mult că oricând, am găsit puterea de a scrie primele rânduri în povestea „Totul Va Fi Bine”.

Suntem o organizație non profit care oferă accesul egal la:

Prin acest proiect țintim creșterea accesului la educație și sănătate pentru copiii și tinerii proveniți din familii defavorizate. Acest scop se înrădăcinează într-o relație dificilă cu cel de sprijinire  a unor familii cu nivel educațional și material precar, fără motivația și mijloacele de sprijin în educația școlară a copiilor lor.

Prin activitatea asociației urmărim să contribuim la integrarea în comunitate a unor grupuri sociale care se confruntă cu diverse probleme:

Proiectele și campaniile desfașurate sunt menite să aduca o schimbare în mentalitatea și percepția celor din jur iar MISIUNEA noastră este să oferim celor din jur ajutorul de care au nevoie, să atragem și să organizăm oameni care la rândul lor pot contribui mai departe în diverse proiecte și bineînțeles să devenim o organizație sustenabilă cu rezultate pe termen lung și numeroase schimbări pozitive în rândul comunității.

Contribuie și tu la fericirea și dezvoltarea acestor persoane!

Un gest mic poate însemna mult pentru o persoană aflată în dificultate.

Presa scrie despre noi

Campania ” Fii Bun de Crăciun 2020″

Peste 230 de copilași cu „piciorușe goal” beneficiari ai Campaniei „Fii Bun De Crăciun 2020” , Asociației Totul Va Fi Bine!

Prima Casă Totul Va Fi Bine!

Va mai amintiți de campania ” Construi ACASĂ, renovând o casă”?! Ei bine…cu ajutorul oamenilor de bine, IPJ Buzău și al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, cărora le mulțumim, în numai 3 zile s-a reușit finalizarea primei căsuțe pentru familia cu 4 copii din Cândești. Multumim Opinia Buzău pentru articol!

Școala on-line, inaccesibilă copiilor săraci

Pandemia de coronavirus, care a dus la pierderea a numeroase locuri de muncă, a redus și mai mult accesul la muncă pentru mulți părinți, iar copii sunt cei mai afectați în această situație…

Sponsori și parteneri