fbpx

Lansarea proiectului “Uniți Prin Sport” – Showdown ( tenis de masă adaptat deficienților de vedere)

Detalii
Date:

iunie 2

Time:

1:00 pm - 3:00 pm

Noi, Asociatia Totul Va Fi Bine, organizăm Joi, 2 Iunie, ora 11.00, în Sala de Sport a Liceului Special pentru deficienți de vedere Buzău, evenimentul de lansare a proiectului “Uniți Prin Sport”, prin care dorim să aducem în atenția Dvs un sport unic in România, Showdown( echivalentul tenisului de masă adaptat nevăzătorilor)!
𝐔𝐧𝐢𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 este un proiect care își propune să creeze oportunități de a desfășura activități sportive dedicate nevăzătorilor, care să ducă la incluziune socială, dezvoltare personală și o stare de sănătate mai bună.
💡𝐒𝐡𝐨𝐰𝐝𝐨𝐰𝐧-𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐧𝐨𝐮, echivalentul pentru nevăzători al tenisului de masă clasic, pentru care la nivel național nu există infrastructură necesară.
🏏Pe lângă faptul că proiectul este unic în Buzău, și chiar în România, au fost deja identificați copii care și-au manifestat interesul de a practica acest sport la nivel de performanță, mai ales că 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐯𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐜.
🟢Acest sport înseamnă sănătate și o cale mai ușoară către 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐳𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 (𝐧𝐞𝐯𝐚̆𝐳𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢), 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ (𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐳𝐢), 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐧𝐨𝐮.
🔵Showdown-ul se face remarcat prin dinamism (cel mai dinamic sport pentru deficienții de vedere) cu impact în țările în care este deja implementat.
__________________________________________________
𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑢𝑠𝑡̦𝑖𝑛𝑢𝑡 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑃𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚𝑢𝑙 „𝐹𝑜𝑛𝑑𝑢𝑙 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑢𝑛 𝑣𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑖̂𝑛 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖” , 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐿𝑖𝑑𝑙 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖𝑎, 𝑐𝑜𝑜𝑟𝑑𝑜𝑛𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐹𝑒𝑑𝑒𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝐹𝑢𝑛𝑑𝑎𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑒 𝐶𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖𝑎 𝑠̦𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑡 𝑙𝑎 𝑛𝑖𝑣𝑒𝑙 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝐹𝑢𝑛𝑑𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝐶𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑟𝑎̆ 𝐵𝑢𝑧𝑎̆𝑢

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email