fbpx

Noutăți​

Mario și noul scăunel!

10 iun.

🥳 Ce avem noi aici⁉️ Scaunul de poziționare mult dorit de noi și de micuțul Mario!

img 8138 1

🌈 O bună perioadă de timp o sa aibă “ocupație”, până descoperă de “sus” lumea din jurul său, iar mama și bunica un real ajutor. In acest scaun, pana și când i se da se mănânce este mult mai simplu. Deja Mario a luat in greutate și este foarte dificil ca mama sau bunica sa-l țină și să-l plimbe prin casă numai in brațe.

Vă reamintesc povestea lui Mario:

“ 🆘 Nașterea lui Mario, le-a produs părinților o mare bucurie! Însă fericirea nu a ținut mult! La 48 de ore de viața au apărut primele manifestari de boala iar la 6 luni debuteau si crizele de epilepsie. Acum Mario este 6 ani și multe diagnostice: Hemiplegie Alternanta confirmată generic, Microcefalie, Tulburările extrapiramidale și de motricitate( hemipareze alternante), Epilepsie cu crize focale motorii).

😔  Ce înseamnă asta?!

Înseamnă că Mario nu se poate bucură de toate activitățile pe care le fac copiii de vârstă lui, mai exact Mario nu poate sta în șezut, nu poate merge, nu poate manca decât pasat, nu vorbește… Este considerat un copil special , iar părinții de asemenea, părinți de copil special.

🆘 Din cauza problemelor mari de sanatate, are mare nevoie de un scaun de poziționare pentru a-i ușura activitățile de zi cu zi( măcar atunci când nu face crize și zace în pat) și pentru ca părinții sa nu-l mai țină mereu in brațe!

MESAJUL MAMEI LUI MARIO :

” Mulțumim din suflet și mulțumim tuturor! E greu dar și frumos în același timp! Să fi mama pentru prima oară e cea mai mare bucurie dar pentru mine a fost cel mai greu .E greu până te obișnuiești cu acest rol de mama specială ,cu toate că este copil special pentru noi că și părinți,pentru mine că mama e totul lumina ochilor noștri!”


😳 Părinții sunt oameni simpli care lucrează pe salarii minime și care nu își pot permite acest scăunel, al cărui cost se ridica la 7000 lei.”

img 8141 1

🤗 Mulțumim oameni de bine! Sunteți minunati! Datorită vouă, Mario, vede lumea altfel de acum, privește atent fiecare colțișor al camerei!❤️

oamenidebine #totulvafibine🌈 #nuexistanusepoate #asociatiecaritabilabuzau

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DONEAZĂ ȘI TU

Derularea proiectelor, dezvoltarea activității depinde în foarte mare măsură de situația financiară a asociației.