fbpx

Noutăți​

Micul Ianis a ajuns în Turcia!

19 ian.

🙏🏻 Cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor de bine, Ianis a ajuns in Turcia la spitalul Yeditepe University pentru investigatii suplimentare și operație!
🌈 Pe 3 Decembrie 2020, am preluat primul caz medical al asociației și v-am făcut cunoscută povestea lui Ianis, un băiețel de 4 ani și 8 luni care suferă de o Malformație cerebrală, semipareză pe partea stângă și epilepsie, costurile tratamentului, terapiei și operației ridicându-se la peste 40.000 de euro și depășind cu mult veniturile familiei.

3b7784b0 fb91 486b 96a0 7ab7f481d027

🤝 Împreună cu mâna mea dreaptă, voluntar al asociației Alexandra Grațiela , o minune de om, cu experiența în cazurile copiilor cu Sma1, am început sa trimitem sute de mailuri pentru direcționarea profitului, pentru sponsorizări, mesaje către posturi de Radio, televiziuni, distribuiri in grupuri atat in țară cât și in străinătate, unele cu succes altele nu, multe nopti nedormite, pline de gânduri, blocări pe diverse pagini, avertizări și blocări de la administratori de grupuri, multe telefoane, totul pentru ca astăzi, 19 Ianuarie 2021, Ianis să se interneze și sa beneficieze de tratamentul necesar! 😊
Radio Zu a fost un sprijin de nădejde, cu ajutorul lor în urma difuzării cazului la #OrașulFaptelorBune s-a strâns cea mai mare parte din bani!

💰 Donațiile voastre atât în conturile asociației cât și în conturile familiei, sponsorizările de la firme, au ajutat enorm și au dus la îndeplinirea acestui vis! Pentru mine este o mare realizare fiind și primul caz medical și având in vedere ca reprezint o asociație mică, fără resurse financiare, fără sprijin! 😌
🙏🏻 Să vă ajute Dumnezeu înzecit tuturor celor care ați contribuit și ne-ati ajutat cu donații, distribuiri, comentarii, vorbe bune! Să ne rugăm pentru reușita operației și pentru sănătatea tuturor celor implicați!🙏🏻

🌈 Mai jos regăsiți mesajul părinților:
“ Buna dragi prieteni, dragi cunoscuți si apropiați! Noi Familia lui Ianis tinem sa va multumim tuturor oamenilor cu suflet mare ca ati facut posibila venirea lui Ianis in Turcia pentru a putea fi Operat si sa poata deveni un copil cât de cât normal .
Vrem să va Multumim tuturor celor care ati fost aproape de noi si ati facut aceasta minune posibilă. 🙏🙏🙏 Va dorim multa sănătate și o sa va tinem la curent cu tot ce se va întîmpla cu Ianis Doamne ajută 🙏❤❤❤🙏”

❗️ Pe măsura ce primim vești vă ținem la curent! Urmează o perioadă lungă și grea, cu multe emoții. 🤗

8c556533 5eec 4cf4 9db8 1b07fba0d149
5deb307f 6755 4bd9 be78 8d381fecc145

🌈 www.asociatiatotulvafibine.ro ❤️

totulvafibineianis #oamenidebine #voluntariat #donatii #nuexistanusepoate #asociatiacaritabilatotulvafibine #buzau

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DONEAZĂ ȘI TU

Derularea proiectelor, dezvoltarea activității depinde în foarte mare măsură de situația financiară a asociației.