Și Companiile îl pot susține pe Ianis!

07 dec.

Dragă companie,

Redirecționează 20% din impozitul pe venit sau profit pentru Ianis și ajută-ne să înfăptuim o minune! Iți reamintim că la sfârșitul anului, companiile au obligația de a plăti către stat impozitul pe venit sau profit, 20% din acest impozit poate ajunge la Ianis dacă companiile acceptă să semneze un contract de sponsorizare cu asociația.

Menționam că „ASOCIATIA TOTUL VA FI BINE” este înscrisa în Registrul Entităților de Cult la ANAF, îndeplinind astfel condițiile necesare pentru a beneficia de sponsorizari din partea microîntreprinderilor.

Să va prezint povestea mea:

Sunt Ianis, am doar 4 ani și 7 luni și sunt un copilaș special. Am o malformație cerebrală, semipareză, epilepsie si sunt in cautare de #ajutor. Încă de la nașterea am avut nevoie de o îngrijire specială din partea părinților. Niciodată nu am putut mânca singur, decât cu seringa, nu pot să mă joc, nu pot să merg pe propriile picioare și nu ma pot duce nici la grădinița. Zilnic urmez un tratament, care nu prea dă roade, starea mea este cam aceeași, cu fiecare zi parcă se îngreunează mai tare. Părinții mei nu mai știu la cine să apeleze…ei fac tot posibilul să îmi fie bine, dar, din păcate nu pot prea multe…

De curând în urma unor analize mi s-a dat o șansă în Turcia, unde, dupa o #operatie ale carei costuri se ridica la peste 40.000 EUR și cu #tratament, as putea să devin un copilaș independent, pt ca Lumea mea este foarte diferită de a tuturor copiilor.

Am nevoie de ajutorul tău. Te rog, ajută-mă să mă fac bine!

Va mulțumesc, Ianis!

ASOCIATIA TOTUL VA FI BINE

CUI:42758877

Adresa sediu social: Buzau, Str. Zefirului, nr.51

Registrul Asociatiilor si Fundatiilor nr.11/22.06.2020.

Cont Bancar RO27RNCB0096167685400001 (BCR)

Mobil: 0727 577 771

Mail: asociatiatotulvafibine@gmail.com