Totul Va Fi Bine, Ianis!

10 sept.

🌈 Vesti din Turcia de la Ianis ( internat în perioada 6-9 Septembrie)

Au plecat cu speranța ca după atâtea luni de tratamente, perioada de lockdown totul o sa fie bine și o sa aibă loc operația salvatoare!

I s-au făcut nenumărate analize si investigatii ( RMN, EEG , raze ) însă deocamdată nu poate fi operat. 🥺

cfe51ed1 f282 47ad b3b9 72a6e113e167

❗️Mușchii traheei si plămânii nu sunt destul de dezvoltati si nu rezistă la anestezie. Singura varianta era sa ii bage un aparat de respirat in gat si un furtun in stomac pt respiratie si alimentare ( iar după spusele medicilor sunt șanse de peste 85% sa rămână cu ele toată viața, plus riscuri de alte Infecții).

❗️In urma consiliului dintre echipa de medici, părinți și translatori s-a deciz asteptam inca o perioadă, iar la fiecare 6 luni sa revină la control , chiar dacă fiecare vizita și investigatii înseamnă un efort financiar imens!

❤️ Partea buna este că în urma ultimei vizite din Februarie, când după investigațiile făcute i s-au descoperit o gastrită urâta, o pneumonie veche, greutatea mult sub limita normală, i s-au prescris tratamente si a urmat o dieta de la nutriționist.
😊 Acestea din urma l-au ajutat tare mult: a luat in greutate aproximativ 7 kg, nu mai sunt probleme cu stomacelul, plămânii arată bine.

763e2945 058a 4a69 a428 c8f1e733becc

Chiar și pe parte neurologică este mai bine, crizele s-au diminuat considerabil și au fost perioade când chiar au lipsit! 🙏🏻
🥺 Mai puțin acum de când cu drumul lung pana in Istanbul, iar în spital într-o singura zi a avut 17 crize urâte, crize care i-au speriat atât pe părinți cât și personalul medical!

🌈 In continuare o sa urmeze tratament si regim plus alte vitamine și suplimente!

🙏🏻 Să ne rugăm pentru Ianis și familia lui, ca în luna Martie, cu ajutorul lui Dumnezeu să fie totul bine pentru ca trupușorul lui firav să poată suporta operația ( operație care este garantată de medicul chirurg)!

ccfc29aa e349 4449 be2a ab8edc660aee

🤗 Va mulțumim oameni de bine! Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibilă plecarea lui Ianis și a familiei înTurcia, tuturor celor care ne-ați fost alături cu gândul, tututor celor care așteptați nerăbdători vești de la noi!

❤️ Vă reamintim că un ajutor imens a venit din partea celor de la Radio Zu, când în iarna anului 2020, cazul lui Ianis a fost selectat pentru Orașul Faptelor Bune, cu Mihai Morar și Daniel Buzdugan! ❤️

❤️ www.asociatiatotulvafibine.ro 💜

totulvafibineianis🌈