fbpx

Noutăți​

Totul Va Fi Bine, Ionut!

03 feb.

A sosit timpul vă prezint cazul cutremurător al lui Ionuț! Un băiețel din județul Buzău care la doar 1 an și 2 luni a fost internat în spital, fără mamă, pe motiv că nu mai este alăptat. Acolo, a contactat Microbul Pioceanic, care l-a desfigurat fizic( nasul și cerul gurii au necrozat). La vizită tatăl nici măcar nu l-a recunoscut, spunandu-i soției( Acela nu este copilul nostru)! 🥺

63fbf824 891a 4490 8db7 9523f13a98ec scaled
673271e7 3185 4c9b 9411 2783c8d1ef8f

☹️ În urma complicațiilor Ionuț a fost transferat la București fără ca părinții să știe, el fiind în coma 3 zile, doctorii convinși că nu are șanse de supraviețuite au hotărât sa îl deconecteze de la aparate dar ceva a intervenit și au amânat procedura pentru câteva ore!
🤐Între timp compania unde tatăl lucra i-a sprijinit cu toate cele necesare pentru înmormântare! Părinții au fost întrebați dacă sunt de acord cu prelevarea de organe și gândindu-se la binele altor copii, au acceptat!

🌈 Atunci s-a produs o minune și micuțul s-a trezit. A fost internat câteva luni bune. A avut certificat de handicapat cu o indemnizație de 200 de lei, iar în 2016 comisia a hotărât ca ceea ce are acest copilaș nu mai este de gradul 1 și au modificat susținând ca este mai degrabă de gradul 2, accentuat! Indemnizația de care a beneficiat în următoarea perioada pană în 2018 fiind de aproximativ 80 de lei, când i s-a retras definitiv certificat de handicap( pe motiv ca este un copil care se poate descurca singur).

🆘 În urmă cu aproximativ 3 ani, din disperare, tatăl l-a luat pe Ionuț de mânuța și s-au dus la poarta domnului Gigi Becali, cerând sprijin! Dânsul i-a ajutat cu un nas fals, pentru a avea un aspect fizic aproape normal, deoarece micuțul era terorizat de faptul că nu era neacceptat de cei din jur! Au existat perioade cand acesta a lipsit de la grădinița pentru a nu avea legături fizice sau verbale cu alte persoane!
Tot domnul Becali s-a interesat de o operație în străinatate, atunci costurile ridicându-se la suma de 45. 000 de euro!

👀 De când certificatul i-a fost retras, părinții demoralizați fiind și fără posibilitati financiare nu au mai fost cu micuțul la control sau alte investigații! Din ce li s-a spus la spitalul Grigore Alexandrescu trebuie să i se reconstruiască bolta platină, intervenții la dantură și reconstruirea nasului)❗️
👦🏻 Ionut nu este singurul copil al familiei, el mai are 3 frați. Veniturile familiei fiind formate și alocațiile de stat ale copiilor și salariul tatălui!

🙏Haideți să ne imobilizăm, să facem tot ce este necesar ca acest micuț să aibă șansa la o copilărie normală!🙏🏻

📸 Imaginile au fost publicate cu acordul părinților întrucât pot avea un puternic impact emoțional❗️
🤗 Dacă aveți informații despre clinici, medici etc și ne puteți îndruma, așteptăm mesajele vostre 💌

🆘 Campania “Totul Va Fi Bine, Ionut”
🌈Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE
✅ CIF: 42758877
✅ Conturi BCR: RO27RNCB0096167685400001 (LEI)

RO75RNCB0490167685400001 (EUR)
✅ COD SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX

🅿️ Cont PayPal: paypal.me/totulvafibine

🌈 Direct pe site la secțiunea donează
https://asociatiatotulvafibine.ro/

Ps: Cu mențiunea “Ionuț”

🙏🏻Orice sumă oricât de mică contează și ne va ajuta în acest lung demers 🙏🏻
🙏🏻 Orice share/ distribuire ajută! 🙏🏻

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DONEAZĂ ȘI TU

Derularea proiectelor, dezvoltarea activității depinde în foarte mare măsură de situația financiară a asociației.