fbpx

Noutăți​

UNIȚI PRIN SPORT – Showdown

18 iun.

Uniți prin Sport, este un proiect unic în Buzău și în țară, dedicat incluziunii sociale. Proiectul vine în sprijinul persoanelor cu deficiențe de vedere, oferindu-le șansa de a participa la activități sportive adaptate nevoilor pe care aceștia le au.

Noi, Asociația Caritabilă Totul Va Fi Bine , am reușit să aducem la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, Joi, 2 iunie 2022, echipamente necesare speciale: 2 mese, seturi de mingi, bat-uri( (palete) , mănuși, ochelari de protecție iar cei 20 de copii din grupul țintă au primit echipamente sportive personalizate compuse din: șapcă, tricou, șorț. pentru practicarea sportului numit #Showdown ( tenis de masă pentru nevăzători)!

Showdown-ul este un sport nou, echivalentul pentru nevăzători al tenisului de masă clasic, pentru care la nivel național nu există infrastructură necesară. Uniți prin Sport este un proiect care își propune să creeze oportunități pentru a desfășura activități sportive dedicate nevăzătorilor, care să ducă la incluziune socială, dezvoltare personală și o stare de sănătate mai bună.

Showdown-ul se face remarcat prin dinamism (cel mai dinamic sport pentru deficienții de vedere) cu impact în țările în care este deja implementat. Acest sport a fost inventat în Canada, în anii 1960, de către Joe Lewis, un canadian orb. De-a lungul anilor, alte persoane din comunitatea nevăzătorilor au colaborat pentru a perfecționa regulile și echipamentul Showdown. Showdown a fost un succes internațional care, astăzi, este practicat în toată lumea, fiind larg răspândit în Europa, Africa, Asia, America de Nord și America de Sud. Acest sport este practicat și la Olimpiadele, Jocurile Olimpice și Jocurile Paralimpice pentru persoanele cu dizabilități.

IMG 1434 Original

În spațiul dedicat practicării sportului Showdown se vor organiza antrenamente și evenimente dedicate comunității de nevăzători, dar și semenilor valizi. De asemenea, se dorește ca prin acest tip de educație fizică să se cultive un stil de viață sănătos, fizic și mental, și stimularea unei atitudini pro-active care să permită gestionarea eficientă a activităților zilnice. Acest sport înseamnă sănătate și o cale mai ușoară către incluziune pentru persoanele cu dizabilități (nevăzători), integrare socială (integrare cu semenii lor valizi), relații și deschiderea către nou.

Scopul implementării proiectului Uniți prin Sport îl constituie crearea de oportunități dedicate persoanelor deficiente de vedere, pentru a desfășura activități sportive care să ducă la incluziune socială, dezvoltare personală și nu în ultimul rând o stare de sănătate mai bună.

🏆 Vă prezentăm videoclipul oficial de la lansarea celui mai nou sport, pe care l-am adus în Buzău la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău

➡️ Cum puteți susține proiectul:
💵 Direct pe site, prin card, atât în lei ( min 10 lei) cât și în euro( min 10 euro) fără comisioane: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/

💵 În cont BCR( min 5 lei), Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE, CIF: 42758877
🪙 RO27RNCB0096167685400001 (LEI)
💶 RO75RNCB0490167685400001 (EUR)
💳 COD SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX

💰 Cont PayPal: paypal.me/totulvafibine

Cu mențiunea : Showdown

👍 Puteți opta pentru un abonament de bine lunar in valoare de 10,30,50, 100 sau 200 de lei ( pașii ii regăsiți la finele postării) pe care îl puteți anula oricând doriți fără alte taxe!

⚠️ Iată pașii pentru abonamentele lunare de bine:
🌈 Accesați linkul: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/
🌈 Selectați opțiunea: DONEAZĂ LUNAR
🌈 Alegeți SUMA pe care doriti sa o donati lunar (vi se va retrage de pe card automat,lunar suma aleasă)
🌈 Introduceți datele dumneavoastră, datele cardului și abonamentul este gata!

🌈 Pentru firme puteți ajuta redirecționând 20% din impozitul pe profit datorat statului.
Suma se scade din impozitul pe profit datorat la stat, fără a avea vreo cheltuială suplimentară.
❗️La fel și microintreprinderile pot fi alături de Ionut: Legea 30/2019 ( pct.5 ) permite microintreprinderilor să deducă sponsorizările făcute, în limita a 20% din impozitul pe venit din trimestru.
👍 Totul este foarte simplu și se rezumă la încheierea unui contract de sponsorizare între firma dvs și ASOCIAȚIA Totul Va Fi Bine ( suntem înscrisi în Registrul Entităților de Cult la ANAF ), în baza căruia banii pot fi deduși din impozitul pe profit/venit.
➡️ Contractul de sponsorizare îl puteți solicita la adresa de mail contact@asociatiatotulvafibine.ro sau îl puteți descarca de aici: https://asociatiatotulvafibine.ro/implica-compania/

#BuzauPentruEducatie #ComunitatiDeFond #ConstruimComunitati #BUZAU #SustinemOameni #Showdown #Sport #IncluziunePrinSport #DeficientiDeVedere #ShowdownBuzau #UnitiPrinSport #TotulVaFiBine

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DONEAZĂ ȘI TU

Derularea proiectelor, dezvoltarea activității depinde în foarte mare măsură de situația financiară a asociației.