Urne Donatii Marca Totul Va Fi Bine

11 dec.

Deții sau administrezi un spatiu comercial?

Cunoști persoane de decizie din rețele de magazine, instituții sau fabrici?

Dacă DA, atunci poți AJUTA în mod GRATUIT prin instalarea uneia sau a mai multor urne de donatii în aceste locații.

Pentru o transparență maximă, toate sumele colectate vor fi evidențiate pe site-ul nostru. În plus, pentru promovarea imaginii partenerilor noștri (dacă aceștia doresc), vom posta sigla acestora și link-ul de direcționare către site-ul PARTENER, pe www.asociatiatotulvafibine.ro .

CE TREBUIE FĂCUT PENTRU A AVEA ÎN CUSTODIE O URNĂ DE DONAȚII?

Solicită urna de donații la adresa asociatiatotulvafibine@gmail.com sau prin formularul de contact https://asociatiatotulvafibine.ro/#contact

Pentru spaţiul utilizat în cadrul unităților se va încheia un contract de închiriere/ contract de parteneriat prin care firma deținătoare a unității oferă spațiul amplasării urnei, iar Asociația Totul Va Fi Bine oferă în schimb PARTENERILOR publicitate prin acțiunile sale. Pe lângă acest lucru, firmele ce aleg să instaleze astfel de urne în locațiile sale, vor contribui la o cauză nobila, astfel vor îmbunătății imaginea firmei.

Predarea urnelor, dar şi a sumelor strânse, se va face prin proces-verbal. Aceste urne vor fi sigilate de către noi și vor fi menţionate în contract ca amplasament, etichetate cu denumirea Asociației, scopul şi perioada campaniei.

Împreuna aducem zâmbete!

#totulvafibine